Granja Armengol

Fundació: Va se adquirida al 19 de maig de 1086 per Guillem Armengol i va ser fundada per Ramon Pujol Grau l’any 1951.

Evolució: La Granja Armengol va començar produint llet l’any 1951 i venent-la a les botigues i pastisseries de la comarca.

El 1955 van obrir la primera lleteria a Vic i van començar a elaborar nata i mantega. Als primers anys, la llet la veníem crua a granel. Es portava matí i tarda a la botiga quan era acabada de munyir i encara calenta, i la gent la venia a buscar amb un pot de casa. Quan es va prohibir la venda de llet crua, van haver d’adaptar-se i aprendre a pasteuritzar i envasar la llet per tal de poder continuar comercialitzant la matèria prima de la família. A partir d’aquí, van començar a elaborar i comercialitzar els seus productes en botigues pròpies (i en diferents punts de distribució), permeten oferir als seus clients productes directes del productor fets del dia, molt frescos i mantenint l’essència natural del producte.

Actualitat: Actualment, els fills segueixen amb la tradició familiar,  mantenint les receptes artesanes, i alhora innovant i elaborant productes nous derivats de la llet per oferir una gamma variada i original. Avui en dia tenen 22 botigues repartides per Catalunya.

Tipus d’empresa: Empresa familiar

Nombre de treballadors: Actualment hi ha 65 treballadors.

Projecció: La seva principal filosofia és elaborar productes saludables i bons. Granja Armengol es compromet dia a dia a continuar amb el valor familiar que sempre ha estat present a casa seva: el respecte per la qualitat de la matèria prima i els processos d’elaboració artesana. Gràcies al qual intenten obtenir uns productes tan sans i saludables com els sigui possible, naturals, frescos i d’alta qualitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *